Bord nummer 17

(Af Jannie C. Bragt i WOMAN nr. 9, februar 2001)

Tjenerne svirrer diskret om os. Nærmest beskyttende. Jeg kan mærke at Beaujolaisen både har spoleret min koncentrationsevne og har gjort mig varm i kinderne. Det er et godt tegn. Det betyder nemlig, at kækheden er på vej. Jeg skraber roligt citrontrådene og de buttede armygrønne kapers ud på kanten af min tallerken og ser overdrevent henkastet hen imod de andre spisende. Skråt bag os sidder noget, der kunne minde om en kernefamilie. Ungerne – en kornfed dreng og hans ligeså kornfede lillesøster- er begyndt at kaste med ribsklaser og appelsinbåde på en måde, der lyser langt væk af nu-må-far-godt-bede-om-regningen. Forældrene, der ser ud til at være i midten af fyrrerne irettesætter deres kæmpende afkom på en overspændt dæmpet måde samtidigt med, at de forgæves forsøger at få øjenkontakt med tjenerstaben.
Til venstre for dem sidder et blond par med store, hvide tænder og sender hinanden nyforelskede Stimorol-smil. Deres fingerspidser rører let ved hinanden på damasken, og jeg må gribe mig selv i nyde synet af dem. Tænker på, om mænd med brede, hvide smil virkelig er bedre udrustede end dem med de små drengede.
Jeg tager endnu en slurk af den bløde, unge vin og lader væsken ligge lidt i mundhulen, inden jeg synker den. Imens lader jeg blikket panorere rundt på mine talende familiemedlemmer. Hen over min onkels pande og min mors letrynkede hænder og blødt tilfilede negle. Jeg kan godt høre, at de fører en samtale, men jeg kan ikke forstå, hvad de siger. Det gør heller ikke noget. De behøver ikke mit bidrag lige nu.

Vinen har efterhånden fået arbejdet sig hele vejen igennem mit system, over nyrerne og ned i min blære, som jeg nu kan mærke helt tydeligt. Tyngden i mit skrev gør mig på en eller anden forunderlig måde liderlig. Jeg har prøvet det et utal af gange før. Jeg ved, at så snart jeg har ladet væskerne strømme ud i porcelænskummen, så hører den liflige følelse op. I hvert fald næsten op. Det er en skam, men jeg har ikke noget valg.
Min krop skriger på forløsning. Jeg smiler med sammenknebne læber til min mor, inden jeg rejser mig og glider over imod den brede trappenedgang. Lige inden jeg drejer ned i dybet, der lugter skarpt af jasmin-duftfrisker, fanger jeg et vurderende blik i øjenkrogen. Jeg når dårligt nok at registrere det, inden jeg står i halvmørket midt på trappen. Efter at jeg har ladet vandet, føler jeg mig en lille smule mat og tom inden i. Jeg tørrer mig langsomt og omhyggeligt imellem benene og bemærker sløvt smilende, at toiletpapiret glider let, vådt og klistret fra urinrørets udmunding hele vejen ned til mellemkødet.
Mere når jeg ikke at registrere, inden jeg skyller ud og bevæger mig fra skumsæbe til syrenfarvede engangshåndklæder og videre ud i gangen og op ad trappen.

Mit blik møder hans, idet øjeblik det når op fra trappedybet. Han holder de enkelte dele af mig fast. Fordøjer mig i små visuelle sekvenser. Suger billederne af først mine øjne og den øverste del af mit ansigt til sig. Så min hals, mit bryst, min mave og mine lænder og hans blik ender ved mine ben, idet jeg passerer ham.
Han betragter dem ekstra køligt og ekstra længe. Han stirrer så skamløst på mig, at jeg næsten fysisk kan mærke hvordan hans skarpslebne, grå blik vandrer ned over mine lægge, ned til akillessenerne og hen over anklerne. Jeg kan mærke, hvordan det smyger sig op af skinnebenene op og ind i knæhaserne og helt op til nederdelens syninger. Det er både drillende og kompromisløst på samme tid. Selv om det primært er blikket, jeg hæfter mig ved, så når min hjerne at sammenstykke fragmenter af den fremmede, der betragtede mig så indgående. Den havde nået at registrere, at han var i midten af 50’erene. Ulasteligt klædt i uvejrsgrå habit. Med en sirligt bundet slipseknude. Velplejede hænder. Store og let solbrændte. Og den havde nået at vise mig et glimt af mig selv, knælende, med munden fyldt af hans sæd.

Der er en nærmest fjedrende hypnotisk beslutsomhed i min gang, da jeg på ny bevæger mig i retningen af hans bord. Bord nummer 17. Jeg har i et passende tidsrum sanseløst mumlet nogle venlige og underholdende ting til min familie og smagt lidt på hovedretten. Nu er værnepligten aftjent, og jeg er lovlig undskyldt. Diarre… måske… Familiens dømmekraft er ikke hvad den har været. En anden gæst bruger toilettet nedenunder, og jeg stiller mig til at vente lige oven for trappen. Han er i fuld gang med at spise små franske ostekuber  sammen med sin borddame. De bruger tandstikker og smiler, imens de spiser. Jeg ser hende næsten ikke. Bemærker bare at hun virker blodfattig og en lille smule kuet. Jeg ser ind i de mørke panoramaruder, der vender ud imod gaden uden at se igennem dem. I stedet betragter jeg det spejlvendte rum med et dyrs opmærksomhed. Al fuldskaben har jeg kanaliseret ned i nærheden af mit venusbjerg. Jeg beundrer hans tætte ansigtsbarbering i ruden. Ser på hans farveløse øjne, hvis former flyder lidt ud i det sorte glas. Ser på hans opadvendte mundvige og hans let tilbageredte hår, der nærmest er tinfarvet. Ser ham rejse sig og ser ham vende sig imod mig. Jeg ser borddamens blik lukke sig på en skamfuld måde, hvorefter jeg mærker hans håndflade over min lænd.

Med ét befinder vi os på herretoilettet. Jeg kan næsten ikke fokusere. Jeg fanger i glimt dele af ham og af rummet vi står i. En lysende, candyflossfarvet pissoirpastil. Et langt, sort kønshår, der hviler på kanten af en piskumme. Hans velformede øjenbryn og de fremtrædende årer på hans håndrygge. Hans tavse og bedrevidende ansigtsudtryk og de dybe smilerynker i hans øjenkroge. Hans aftershave er forbløffende let og nærmest sæbeagtigt frisk og ukompliceret. Hans ånde bærer spor af brie, rødvin og egetræsfade. Han holder med tre fingre om min underkæbe. Ånder let og ubesværet imod min hud, imens han betragter mig. Hans venstre pege- og langfinger finder vej op til min hals. Han gnider dem let imod min halspulsåre, mit strubehoved og mit kæbeparti. Først med fingerblommerne. Derefter hårdere med neglenes flader presset imod min hud. Bevægelsen er provokerende sej og langsom, og ved hvert pressende strøg smutter fingrene af min hud og ud på klinkerne, som jeg står lænet op af. En svag lyst til at øve modstand bobler op i mig som kulsyre et sted nede fra mellemgulvet og forsvinder ligeså hurtigt, som den er dukket op ind bag mine øjne. Fingrene ændrer kurs og finder vej op til mine opmalede læber. De tværer lipglossen ud i min mundvig, og rutscher hen over tandkødet i min overmund. De fortsætter opad og udad og finder vej ind i alle nicher i min mund.

Han slipper min kæbe, kysser min hage kort og tager så godt fat i mit hår og guider mig ned på knæ. På vejen ned følger jeg de sirlige pressefolder i hans bukser med øjnene. Spidsen af hans pik glinser af presperm og emmer af honning. ”Der er så meget sperm i verden, der bare ligger og venter på at blive slugt”, tænker jeg, idet jeg tager ham i munden og begynder at suge, sutte og slikke. Han sender behersket nydende og tilkendegivende støn op i loftet. Lydene slår imod klinkerne og vender tilbage til mig. Jeg styrer ham helt ned til drøblen ud i kinderne og op i den bløde del af min gane. Fornemmer hver en kurve med mine læber og min tunge og omslutter den dunkende åre på bagsiden af hans pik med hele min hånd. Han synger næsten nu og smager af friske østers.
Med et kraftfuldt snuptag hiver han mig op i stående stilling og vrider et lidt dybere kys fra mig. Det ser et øjeblik ud som om, han smager på mit spyt, som om han prøver at leve sig ind i min rolle. Så skubber han mig ind af toiletdøren op på rosentræet og lukker døren bag sig med et lille, kontrolleret smæld. Mine trusser har han uden ord ladet mig forstå, at jeg skal opbevare for ham.
Han holder mit blik fast, idet han lader tre fingre glide op i mig. De møder ikke den mindste modstand. Han bøjer dem opad og åbner mig mere og taler for første gang. Hans stemme er som forventet dyb, rolig og sprød som en hankats spinden. Han spørger mig, om jeg er dygtig. Jeg ved ikke præcist hvad han mener, men jeg nikker og smiler alligevel. Slipset har løsnet sig.

Hans skjorte står en lille smule åben, så jeg kan se toppen af hans krusede, sølvfarvede brystbehåring. Jeg kan ikke engang huske, hvordan det er sket. Jeg erindrer ikke, at det er mig, der har åbnet den. Han sveder lidt i hårkanten på en sexet, diskret måde. Det løber ikke. Det har ingen lugt. Det glinser bare, når loftslyset rammer de mikroskopiske dråber. Jeg når kun at stene et sekunds tid over synet, inden han går let i knæ og glider op i mig med sine senede, våde og spændte 20 cm. Mine skedemuskler lukker sig nærmest automatisk om ham. Tager imod som en kødfuld og eftergivende velkomstkomité. Imens lader han et par spytvædede fingre glide let og hurtigt  hen over det spændte bundt af nerveender, der befinder sig midt imellem mine lår. Jeg mærker, hvordan jeg smutter imellem hans fingerspidser. Lytter til lyden af vores svagt svuppende væskeudvæksling. Ler op imod ham med åbent ansigt og fanger en enkelt dråbe af sveden fra hans hårkant med min tunge. Nu drypper det faktisk. Ikke meget, men mærkbart og uden lyd. Han smiler embedsmandsagtigt igen og kærtegner mig lidt fastere. Det virker efter hensigten. Jeg har nærmest krøllet mine øverste mavemuskler sammen og flyder gradvist, sikkert og ekstatisk i retningen af en orgasme. Imens ændrer han tempo, støder dybere og drejer sig sejt opad.  Han har fået noget, der minder svagt om tics ved det højre øje. Hans smil er frosset fast. Jeg hviler mine hænder på han uld- og polyesterklædte baller. Kan mærke musklen, der arbejder under stoffet. Jeg fokuserer på fornemmelsen af musklen og hans intense bearbejdning af min klitoris ind til en varm, blød og langtrukken orgasme glatter mine ansigtstræk ud og gør mig tavs. Han bøjer sig ned over mig og lader mig slikke sin underlæbe og kæbe, som en hvalp.

Jeg bemærker igennem sløret af min egen orgasme, at han stønner lidt ud igennem næsen. Han har knebet læberne let sammen og lukket øjnene i. Jeg er for tummelumsk til at registrere hans næste bevægelse. Pludselig er hans skinnende violette pikhoved ud for minelæber. Hans nosser har trukket sig sammen og i næste øjeblik blander smagen af nyproduceret sperm sig med min egen smag af veltilfreds og afslappet kvinde. Han presser mit baghoved fremad og tømmer sig selv helt nede i min hals, så jeg dårligt når at mærke konsistensen af hans sæd i min mundhule, inden det er gledet ned igennem mit spiserør. Efter at have stået fastfrossen sådan i et par sekunder. Mund mod skridt. Skridt mod mund, slipper han taget i mine nakkehår. Åbner øjnene og blinker skælmsk til mig, inden han lyner sig selv til og træder ud af båsen. Jeg sidder lidt på wc-brættet og mærker varmen stråle op fra mit underliv. Imens jeg gnider en undsluppen dråbe sæd ind i min ansigtshud, ser jeg ham stramme slipset, glatte skjorten og rette på habitten.
”Så springer du desserten over ? ” Jeg svarer ikke. Smiler bare tilbage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close